- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Λήγει την Παρασκευή 13-5-2022 η δυνατότητα εγγραφής στο εξ αποστάσεως σεμινάριο που αφορά τα εξελιγμένα συστήματα ποιότητας που αφορούν την βιομηχανία τροφίμων. Στα πλαίσια αυτά στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας τροφίμων IFS-Version 7.0. Το Πρότυπο IFS είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των μελών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Λιανικής HDE (Hauptver and des Deutschen Einzellandes) και της αντίστοιχης Γαλλικής FCD (Federation des enterprises du Commerce et de la Distribution), προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό Πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, αποκαλούμενο International Food Standard ή IFS.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν:
Λίγες πλέον θέσεις απέμειναν για τη συμμετοχή στο εξ αποστάσεως σεμινάριο που αφορά τα εξελιγμένα συστήματα ποιότητας που αφορούν την βιομηχανία τροφίμων. Στα πλαίσια αυτά στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας τροφίμων IFS-Version 7.0. Το Πρότυπο IFS είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των μελών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Λιανικής HDE (Hauptver and des Deutschen Einzellandes) και της αντίστοιχης Γαλλικής FCD (Federation des enterprises du Commerce et de la Distribution), προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό Πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, αποκαλούμενο International Food Standard ή IFS.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα εκπαιδευτούν:
Η νομοθεσία για τον ποιοτικό έλεγχο του μελιού (2001/110) είναι ξεκάθαρη και ορίζει συγκεκριμένες παραμέτρους που θα πρέπει να ελέγχονται. Οι παράμετροι αυτοί παρουσιάζονται παρακάτω:
Με το συγκεκριμένο άρθρο θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τη μεγάλη απορία των γεωργών για τον τρόπο μετατροπής των μονάδων λίπανσης σε ακριβείς ποσότητες που θα πρέπει να πέσουν στο έδαφος μας. Πρώτα θα πρέπει να καταλάβουμε τον τρόπο που τα λιπάσματα εκφράζουν το άζωτο, το φωσφόρο και το κάλιο. Στο άζωτο εκφράζεται ως άζωτο, στο φωσφόρο ως πεντοξείδιο του φωσφόρου (P2O5) και το κάλιο ως K2O. Ας δούμε λοιπόν τους υπολογισμούς βήμα-βήμα.
Η κουλτούρα εργαζομένων αποτελεί βασική απαίτηση των προτύπων BRC και IFS ενώ έμμεσα εμπεριέχεται και στο πρότυπο ISO 22000:2018. Η κουλτούρα εργαζομένων αποτελεί μια έννοια που σχετίζεται με την ικανότητα του απασχολούμενου στη βιομηχανία τροφίμων να αντιληφθεί ότι η ασφάλεια τροφίμων προέχει και επομένως θα πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση με θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα των τροφίμων. Πώς όμως επιτυγχάνεται;
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων