fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Εκδόθηκε από τον οίκο CRC η νέα μας μελέτη πάνω στην αυθεντικότητα του μελιού και στους τρόπους ανίχνευσής της μέσω προηγμένων χημικών αναλυτικών τεχνικών και εξελιγμένης χημειομετρίας. Στη μελέτη συνεργαστήκαμε με κορυφαίους επιστήμονες και πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι που στα 5 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε πλήρως εκπληρώσει τον ερευνητικό μας σκοπό επενδύοντας στις ανάγκες των πελατών μας όπως αυτές μας παρουσιάζονται μέσα από την καθημερινή μας επαφή. Το κεφάλαιο μας συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο με τίτλο Chemometrics and Authenticity of Foods of Plant Origin

Περισσότερα...

Η ποιοτική κατάταξη ελαιόλαδου αποτελεί τη πρώτη και σημαντικότερη παράμετρος που θα πρέπει να εξεταστεί από έναν ελαιοπαραγωγό. Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι: Αρκεί η οξύτητα για κατάταξή του; Μπορώ να χαρακτηρίσω το λάδι μου premium; Ποιες άλλες αναλύσεις απαιτούνται;

Η Ευρωπαϊκή νομοθεσία παρέχει ένα δενδρόγραμμα απόφασης και ποιοτικής κατάταξης του ελαιόλαδου σε παρθένο και εξαιρετικά παρθένο ή σε κατηγορία λαμπαντέ το οποίο περιλαμβάνει την παρακάτω σειρά αναλύσεων:

Περισσότερα...

Συνεχίζεται η μεγάλη συμμετοχή στο e-learning της Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου ποιότητας τροφίμων. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο για την αγορά εργασίας, αλλά και για όσους ήδη εργάζονται σε χημικά εργαστήρια και στη βιομηχανία τροφίμων. Το συγκεκριμένο e-learning παρέχεται σε μορφή μαγνητοσκοπημένου βίντεο και επομένως μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας όποια στιγμή επιθυμείτε. 

Περισσότερα...

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως το χημείο μας συνεχίζοντας τις πολύ σπουδαίες δραστηριότητες στον ερευνητικό τομέα, θα συμμετάσχει στο σπουδαιότερο συνέδριο τροφίμων που θα διεξαχθεί στην Πράγα από 6-9 Σεπτεμβρίου 2022. Η συμμετοχή μας θα αφορά τις εξελίξεις στο θέμα της αναγνώρισης της αυθεντικότητας των μελιών μέσω σύγχρονων αναλυτικών τεχνικών. Η έρευνα αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και περίπου 2 χρόνια με θαυμαστά αποτελέσματα και σε συνεργασία με το Τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το τμήμα Χημείας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου της Πράγας. Τα αποτελέσματα της μελέτης μας θα παρουσιαστούν μπροστά σε εξαίρετους επιστήμονες και θα σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις για την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε σαν χημείο για να αναδείξουμε την μοναδικότητα του ελληνικού μελιού.

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας ακολουθήστε μας στο facebook και κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

Φόρμα Επικοινωνίας

Η μερίδα αναφοράς ενός τρόφιμου δηλώνει την απαιτούμενη ποσότητα που συστήνεται για ημερήσια κατανάλωση από τον μέσο ενήλικα. Ο Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 απαιτεί:

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά