- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το μεγάλο σεμινάριο που αφορά τη διαθρεπτική επισήμανση των τροφίμων και την κατασκευή της ετικέτας ενός προϊόντος. Ήδη η ζήτηση είναι μεγάλη και έχουν καλυφθεί το 1/3 των θέσεων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 11:00-14:00 και θα είναι αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο υπεύθυνος ποιότητας του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" και επιστημονικός υπεύθυνος της Webinarium Δρ. Πασιάς Ιωάννης, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στη χημική ανάλυση τροφίμων και στη συμβουλευτική σε θέματα προώθησης των προϊόντων μέσω ισχυρισμών υγείας.
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι εξής ενότητες:
Πέρα από τις γνωστές κατηγορίες μελιών που είναι αναγνωρισμένες στο άρθρο 67α του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, υπάρχουν μέλια τα οποία έχουν υψηλή διαθρεπτική αξία και ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν περιζήτητα στη βιομηχανία τροφίμων και φαρμάκων. Στη συγκεκριμένη παράγραφο θα σας παρουσιάσουμε μερικά από αυτά και θα σας ενημερώσουμε για τη ζήτηση που έχουν στο χώρο της βιομηχανίας.
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με τη Webinarium διοργανώνει το μοναδικό στην Ελλάδα εξ αποστάσεως σεμινάριο που θα αφορά την ετικέτα τροφίμων, τους πιθανούς ισχυρισμούς υγείας για την προώθηση προϊόντων και τις χημικές αναλύσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία της διαθρεπτικής επισήμανσης πάνω στην ετικέτα. Το σεμινάριο αποτελεί από τα πλέον σημαντικά στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων για όσους ασχολούνται ή θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο τομέα. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι εξής ενότητες:
Η εισαγωγή της καλλιέργειας κλωστικής κάνναβης αποτελεί αντικείμενο σοβαρής μελέτης που διεξάγεται στον ΕΛΓΟ Δήμητρα ο οποίος σε συνδυασμό με το Εθνικό Κέντρο Βάμβακος Καρδίτσας αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για την καλλιέργεια της στην Ελλάδα. Οι εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες στην Ελλάδα επιτρέπουν την ανάπτυξη του συγκεκριμένου φυτού. Πιο συγκεκριμένα, το φυτό απαιτεί ήπιο κλίμα ενώ η σύσταση του εδάφους πρέπει να είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει την εύκολη αποστράγγιση του.
Το ελαιόλαδο είναι από τα πλέον απαραίτητα στην καθημερινή μας διατροφή καθώς περιέχει πλήθος πολυφαινολικών ενώσεων που παρέχουν αντιοξειδωτική δράση αλλά και πλήθος βιταμινών που του δίνουν υψηλή διαθρεπτική αξία. Η αγορά του ελαιολάδου είναι πάντα ένας γρίφος και παρακάτω θα απαντήσουμε στις συχνότερες απορίες όπως έχουν προκύψει μέσα από συζητήσεις με τους πελάτες μας και την προσωπική μας εμπειρία.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων