fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Το μεγάλο εξ αποστάσεως σεμινάριο που θα διεξαχθεί από το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με τη Webiarium θα αφορά την πλήρη εκμάθηση του διεθνούς προτύπου ISO 17025, ένα πρότυπο απαραίτητο για την αγορά εργασίας καθώς σχετίζεται με τους κανόνες λειτουργίας ενός χημικού εργαστηρίου αλλά και με τον τρόπο εκείνο που αναπτύσσουμε και επικυρώνουμε μεθόδους. 

Γιατί να το παρακολουθήσω;

Η παρακολούθηση του θα βοηθήσει στην πραγματική ενδυνάμωση του βιογραφικού για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε δημόσια ή ιδιωτικά χημικά εργαστήρια καθώς και σε εκείνους που ήδη εργάζονται σε υπό διαπίστευση εργαστήρια ή σκέφτονται να ανοίξουν το δικό τους εργαστήριο. Δεν νοείται σήμερα χημική ανάλυση η οποία να μην διέπεται από τις γενικές απαιτήσεις του συγκεκριμένου προτύπου ή χημικός που να μην τις γνωρίζει.

Γιατί να το παρακολουθήσετε σε εμάς;

Ως εισηγητής σας υπόσχομαι και σας εγγυώμαι ότι η γνώση που θα λάβετε δεν θα είναι απλά για να λάβετε μια πιστοποίηση αλλά για να κατανοήσετε πλήρως κάθε παράμετρο του προτύπου και να γίνετε απαραίτητος/η σε κάθε τομέα χημικής ανάλυσης είτε αφορά εργαστήρια που βρίσκονται εσωτερικά στη βιομηχανία είτε εξωτερικά ιδιωτικά. Η εμπειρία μου στο κομμάτι της διαπίστευσης χημικών εργαστηρίων καθώς και στην εκπαίδευση ενηλίκων, αλλά και τα θετικά σχόλια από όλες τις συνεργασίες μας αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Επιπλέον θα λάβετε έτοιμα φύλλα εργασίας με πράξεις ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε στο χώρο εργασίας σας για προσωπικό σας όφελος. 

Που διεξάγεται;

Το σεμινάριο διεξάγεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω διαδραστικής πλατφόρμας. Εσείς δεν χρειάζεται να κατεβάσετε προγράμματα ή κάτι. Μία ημέρα πριν την έναρξη σας έρχεται σύνδεσμος από όπου εισέρχεστε στο webinar.

Θα λάβω πιστοποίηση;

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα λάβετε πλήρη φάκελο που θα περιέχει α) το πιστοποιητικό παρακολούθησης και β) δώρο usb με όλο το υλικό του σεμιναρίου και πρόσθετη βιβλιογραφία.

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλους τους χημικούς, γεωπόνους, τεχνολόγους τροφίμων, περιβαλλοντολόγους και σε παρεμφερείς με τη χημική ανάλυση ειδικότητες. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το συγκεκριμένο σεμινάριο για φοιτητές θετικών επιστημών είτε βρίσκονται σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό ή μεταδιδακτορικό επίπεδο.

Πως μπορώ να εγγραφώ και ποιο είναι το κόστος;

Κρατήστε άμεσα θέση γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη. Για να εγγραφείτε πατήστε ΕΔΩ. Το κόστος έως 05/01/2018 είναι 179 ευρώ καθώς ισχύει έκπτωση έγκαιρης κράτησης. Το ποσό μπορεί να καταβληθεί και σε 3 δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

Επιμέλεια σύνταξης: Ιωάννης Πασιάς - Διδάκτωρ Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών


Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Ανοικτά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά