- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Ένα φρούτο σε σχέση με τον αντίστοιχο χυμό του έχει μεγαλύτερη θρεπτική αξία καθώς αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Αντίθετα ο χυμός είναι στην πραγματικότητα ένα μείγμα σακχάρων (11%) και νερού (89%). Στην προσπάθεια τους λοιπόν να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο επιστήμονες κατάφεραν να πετύχουν τη μετατροπή μεγάλου μέρους των σακχάρων του χυμού σε ίνες με τη χρήση ενζύμων.
Το συγκεκριμένο καινοτόμο προϊόν έχει ήδη μπει σε διαδικασία παραγωγής καθώς η πατέντα αγοράστηκε από μεγάλη εταιρεία παραγωγής χυμών. Το τελικό προϊόν διατηρεί όλα τα καλά των χυμών (ευχάριστη γεύση, υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών κ.ά) ενώ έχει χαρακτηριστεί και ως πηγή ινών. Το μόνο που απομένει είναι να φανεί ο αντίκτυπος στην αγορά καθώς ο χυμός είναι περισσότερο στυφός σε σχέση με τους παραδοσιακούς χυμούς.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων