- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog

Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει καλυφθεί το 50% των θέσεων στο μεγάλο σεμινάριο εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης της οξύτητας και των τιμών Κ του ελαιολάδου. Το συγκεκριμένο σεμινάριο συνδιοργανώνεται από το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" και τη Webinarium και λόγω της μοναδικότητας του, της σπουδαιότητας του, του χαμηλού κόστους και του επιπέδου παρεχόμενης γνώσης έχει ήδη αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς ενδιαφερόμενους μέσα στις πρώτες 5 ημέρες από την ημερομηνία ανακοίνωσης του. Η ανάλυση καθώς και η διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί από το Δρ. Πασιά Ιωάννη. Αναλυτικά στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα διδαχτούν αναλυτικά οι παρακάτω ενότητες.
θα διεξαχθεί αποκλειστικά online από την Webinarium στις 26 Μαίου 11:00-15:00. Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης παρέχεται μαγνητοσκοπημένο βίντεο με τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον εισηγητή για απορίες.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και φάκελος με όλο το υλικό του σεμιναρίου σε usb, για όλους τους συμμετέχοντες. Μην χάσετε την έκπτωση για έγκαιρη εγγραφή έως 23 Μαίου, με τελικό κόστος συμμετοχής 80 ευρώ!
Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με τη Webinarium ανακοινώνουν σπουδαία σεμινάρια που αποτελούν εφόδιο για όλους εκείνους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη βιομηχανία τροφίμων, το marketing, αλλά και για να εμπλουτίσουν με πραγματικές εξειδικευμένες γνώσεις του βιογραφικού σας.
Άρχισαν οι εγγραφές για το πολυαναμενόμενο σεμινάριο σχετικά με το ελαιόλαδο, το οποίο θα διεξαχθεί αποκλειστικά online από την Webinarium στις 26 Μαίου 11:00-15:00.
Το γλυκάνισο είναι ετήσιο και ποώδες φυτό που αναπτύσσεται σε περιοχές με ηπειρωτικό ή εύκρατο κλίμα όπου το κρύο δεν είναι πολύ έντονο. Για το λόγο αυτό συνίσταται η καλλιέργεια του σε πεδινές και ημιορεινές περιοχές. Ως ξηρική καλλιέργεια, καταλληλότερες θεωρούνται οι περιοχές που έχουν βροχοπτώσεις Μάιο και Ιούνιο.
Η νομοθεσία για το μέλι που διακινείται στην αγορά είναι συγκεκριμένη και αυστηρή. Πιο συγκεκριμένα στην Ευρωπαϊκή οδηγία 2001/110 αναφέρονται αναλυτικά οι παράμετροι που θα πρέπει απαραιτήτως να ελέγχονται και τα ανώτατα επιτρεπτά όρια τους. Ας γνωριστούμε λοιπόν με τις συγκεκριμένες παραμέτρους.




Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων