fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Η καλλιέργεια της φιστικιάς αποτελεί από τις πλέον σημαντικές ανάμεσα στις υπόλοιπες δεντροκαλλιέργειες, αλλά έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο σε εδαφολογικές όσο και σε κλιματολογικές συνθήκες. Το φιστίκι έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά λόγω της υψηλής θρεπτικής του αξίας και επομένως η τιμή του είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική σε σχέση με άλλα αγροτικά προϊόντα. Από πλευράς κλιματολογικών συνθηκών οι περισσότερες πεδινές περιοχές της Ελλάδας και ιδιαίτερα της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας είναι κατάλληλες για την καλλιέργεια της φιστικιάς. Γενικά η φιστικιά θέλει ήπιους προς ψυχρούς χειμώνες και θερμά καλοκαίρια. 

Περισσότερα...

Τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 από τις 11:00-15:00 θα διεξαχθεί το μεγάλο εξ αποστάσεως σεμινάριο για την εξειδικευμένη χημική ανάλυση βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα με την τεχνική της φασματομετρίας ατομικής απορρόφησης με φούρνο γραφίτη. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι από τις πλέον απαραίτητες στην αγορά εργασίας καθώς τα τρόφιμα διέπονται από αυστηρή νομοθεσία (ΕΚ 1881/2006).

Περισσότερα...

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου", θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι εκδόθηκε από τον ΕΦΕΤ ο πρώτος Οδηγός Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς σταθμούς και τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής.

Περισσότερα...

Ερχόμενοι καθημερινά σε επαφή με μεγάλες ή μικρότερες εταιρείες και επιχειρήσεις τροφίμων γινόμαστε δέκτες αποριών για τις ετικέτες των προϊόντων τους. Παρακάτω συνοψίζουμε τις βασικότερες απορίες και σας τις παρουσιάζουμε:

Περισσότερα...

Η περίοδος από τέλη Αυγούστου έως μέσα Σεπτέμβρη είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ακτινίδιο. Βρισκόμαστε στην περίοδο της ανάπτυξης του καρπού και επομένως η πρόληψη τυχόν ελλείψεων σε θρεπτικά συστατικά είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η όποια λίπανση αυτή την περίοδο συνίσταται να γίνεται διαφυλλικά ώστε να εξασφαλιστεί ότι η πλειονότητα των θρεπτικών συστατικών θα περάσει στο φυτό. Τα επίπεδα των θρεπτικών συστατικών αυτήν την περίοδο για την ακτινιδιά είναι:

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά