- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Το 2019 μας αφήνει και το χημείο μας με περηφάνια σας ανακοινώνει πως δημοσιεύτηκε το άρθρο μας για την αυθεντικότητα και τη νοθεία του ελαιολάδου. Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά όλους όσους μας έχουν βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια ξεκινώντας από τους μικρούς παραγωγούς και καταλήγοντας έως τον κ. Προεστό αναπληρωτή καθηγητή Χημείας τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σας το υποσχεθήκαμε και υλοποιούμε δύο σπουδαία εξ αποστάσεως σεμινάρια για την ασφάλεια τροφίμων.
Το κάστανο αρχίζει να παίρνει την αξία που του αξίζει στην αγορά και όλο και περισσότερες βιομηχανίες στρέφονται προς το άλευρο του για παραγωγή προϊόντων χωρίς γλουτένη. Η καλλιέργεια της καστανιάς έχει ιδιαίτερες δυσκολίες καθώς απαιτεί ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες, ενώ και οι ασθένειες του οδήγησαν τα τελευταία χρόνια σε μειωμένες αποδόσεις και απογοήτευση. Το τελευταίο όμως χρονικό διάστημα η ζήτηση κάστανου στην αγορά αυξήθηκε σημαντικά και για το λόγο αυτό αξίζει η ενασχόληση με τη συγκεκριμένη καλλιέργεια των νέων αγροτών των ορεινών μας περιοχών.
Μέσα από την καθημερινή μας επικοινωνία με τους ελαιοπαραγωγούς καταγράψαμε τις πιο συχνές τους απορίες για την ποιότητα του ελαιολάδου τους και τη διάθεση του. Ας δούμε τις πέντε πιο σημαντικές:
Ένα ακόμα σπουδαίο εξ αποστάσεως σεμινάριο βρίσκεται στα όρια του sold out. Η σπουδαιότητα του, τα άριστα σχόλια από τους προηγούμενους συμμετέχοντες, η ευκολία πρόσβασης στο σεμινάριο ακόμα και από το πιο απομακρυσμένο χωριό και η αυξημένη εμπειρία μας οδήγησε στη μεγάλη συμμετοχή. Είναι ένα σεμινάριο που δεν θα πρέπει να χάσει κανένας που θέλει να εκπαιδευτεί σε θέματα διαπίστευσης εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων.
Τι καινούριο θα δείτε στο σεμινάριο του ISO 17025:2017;
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων