- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Λήγει σήμερα η εγγραφή με έκπτωση για το εξ αποστάσεως σεμινάριο της χημικής ανάλυσης οξύτητας και τιμών κ ελαιόλαδου για κατάταξη και αντιμετώπιση φαινομένων νοθείας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω διαδικτύου αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρες 11:00-15:00. Όλες οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με βίντεο το οποίο θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων και μετά το πέρας του σεμιναρίου.
Κάθε αναλυτική μέθοδος που αφορά τη χημική ανάλυση και τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων απαιτεί συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης για να χαρακτηριστεί κατάλληλη για το σκοπό ανάπτυξης της (fit for purpose). Ας δούμε τις πιο συχνές απορίες στο κομμάτι της ανάπτυξης και επικύρωσης μεθόδου
Ένα από τα σημαντικότερα webinars (online εξ αποστάσεως σεμινάριο) πάνω στην εξειδικευμένη χημική ανάλυση ελαιολάδου θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00 με θέμα την Εξειδικευμένη χημική ανάλυση οξύτητας και τιμών Κ για ποιοτική κατάταξη ελαιολάδου και αντιμετώπιση φαινομένων νοθείας. Εισηγητής του σεμιναρίου ο Δρ. Πασιάς Ιωάννης.
Ο βαθμός ωρίμανσης της ελιάς παίζει σπουδαίο ρόλο στα χημικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου σε συνάρτηση με την ποικιλία, τις ασθένειες, και τη θερμοκρασία έκθλιψης. Ας δούμε αναλυτικά τις παραμέτρους που επηρεάζονται στο ελαιόλαδο ανάλογα το χρόνο συγκομιδής και τη θερμοκρασία έκθλιψης όπως προκύπτουν από πρόσφατη έρευνα μας η οποία θα σταλεί προς δημοσίευση σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.
Η εγγραφή στο σεμινάριο που πολυαγαπήθηκε από τους συμμετέχοντες, λόγω της μεγάλης συγκεντρωμένης και εξειδικευμένης γνώσης που παρέχει, έγινε ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επιλέγοντας στον τίτλο του σεμιναρίου την πρόταση Χημική Ανάλυση και έλεγχος ποιότητας τροφίμων και το τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.
Στο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε και θα πιστοποιηθείτε πάνω στη γνώση των σύγχρονων αναλυτικών τεχνικών, τα διεθνή πρότυπα ISO 17025:2017 και ISO 22000:2018, την ετικέτα τροφίμων, τις αναλύσεις που απαιτούνται για την εξαγωγή της διαθρεπτικής επισήμανσης και τη νοθεία τροφίμων και τον τρόπο ανίχνευσης,
Μετά το πέρας του σεμιναρίου παρέχεται πιστοποίηση. Το σεμινάριο θα διαρκέσει συνολικά 18 ώρες και θα διεξάγεται κάθε Σάββατο αποκλειστικά εξ αποστάσεως από 17:00-20:00. Η αρχή του είναι στις 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2019. Λόγω μεγάλης ζήτησης κάντε άμεσα την κράτηση σας. Ήδη έχει καλυφθεί το 50% των θέσεων. Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 154 ευρώ για εγγραφή έως 04/11/2019.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε και στα τηλέφωνα 2231 2231 99 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων