- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Το καλοκαίρι τελειώνει και μαζί η του η προσφορά μας για τα e-learning. Έως 31 Αυγούστου με εγγραφή σας σε όποιο e-learning επιθυμείτε κερδίζετε άμεσα έκπτωση 25% για την παρακολούθηση του χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού summer2019.
Το συγκεκριμένο webinar δεν θα πρέπει να το χάσει κανένας που ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί με τη βιομηχανία των τροφίμων καθώς είναι πλέον προαπαιτούμενο και δίνει δύναμη στις γνώσεις σας και στο βιογραφικό σας.
Τι εννοούμε όμως απάτη τροφίμων και γιατί είναι σήμερα τόσο σημαντική;
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των νέων σεμιναρίων για την περίοδο 2019-2020 που αφορούν εξειδικευμένες χημικές αναλύσεις τροφίμων αλλά και πρότυπα ISO. Πιο συγκεκριμένα:
Για το βαμβάκι αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την αναγνώριση τυχόν τροφοπενιών. Οι συχνότερες τροφοπενίες στο βαμβάκι σχετίζονται με την έλλειψη αζώτου, καλίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, σιδήρου και βορίου. Αν παρατηρήσετε φυτά με έντονη χλώρωση (έντονο κιτρίνισμα) να γνωρίζετε ότι μάλλον έχετε έλλειψη αζώτου. Σε περίπτωση διχρωμίας και εμφάνισης μικρού μεγέθους γκρι-πράσινων φύλλων να ξέρετε ότι έχετε έλλειψη φωσφόρου. Σε περίπτωση καφέ κηλίδων και μεσόνευρου κιτρινισμού των φύλλων έχετε έλλειψη καλίου, ενώ τέλος σε περίπτωση κιτρινίσματος στα άκρα που κατευθύνεται προς τα μέσα έχετε έλλειψη μικροθρεπτικών συστατικών (σιδήρου, βορίου, ψευδαργύρου, μαγγανίου). Τα επιθυμητά για αυτή την εποχή θρεπτικά συστατικά είναι:
Το σεμινάριο που έχει γίνει περιζήτητο σε όλους τους απόφοιτους σχολών θετικών επιστημών και όχι μόνο είναι διαθέσιμο σε e-learning για εσάς που ακόμα και στις διακοπές σας δεν θέλετε να χάνετε τις εξελίξεις στο σύγχρονο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων και της χημικής ανάλυσης. Περιέχει σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο τα πάντα που σχετίζονται με:
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων