- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Σήμερα οι μικρές ζυθυποιίες αυξάνονται και μάλιστα πολλές από αυτές παράγουν εκλεκτές μπύρες με υψηλή ποιότητα και υπέροχη γεύση. Επειδή πάνω από το 90% της μπύρας αποτελείται από νερό για να φτιάξουμε μια εκλεκτής ποιότητας μπύρας θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουμε στην ανάλυση του νερού παραγωγής μας.
Παράμετροι όπως η σκληρότητα του νερού, η περιεκτικότητα σε όξινα ανθρακικά, η αλατότητα και η περιεκτικότητα σε θειικά μπορούν όχι μόνο να επηρεάσουν τη γεύση της μπύρας, αλλά ακόμα και το είδος της μπύρας που θα παραχθεί. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της ανάλυσης διάφορα συστατικά όπως γύψος, μαγειρική σόδα, αλάτι και άλλα μπορεί να χρειαστεί να προστεθούν. Στο χημείο μας αναλαμβάνουμε την ανάλυση του νερού σας και τη συμβουλευτική στο κομμάτι των απαραίτητων προσθηκών.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Επιμέλεια σύνταξης: Ιωάννης Πασιάς - Διδάκτωρ Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων