- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Λήγει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου η προθεσμία εγγραφής για το πολύ σημαντικό και εξειδικευμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 από 16:00-20:00 και θα αφορά τον τρόπο που θα πρέπει ο υπεύθυνος ποιότητας να διεξάγει την εσωτερική επιθεώρηση σε σύστημα ποιότητας ISO 17025:2017 ώστε να μην αποκλίνει της ποιότητας. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:
Η καλλιέργεια καρυδιάς είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης του καρυδιού το οποίο έχει πάρα πολλές χρήσεις στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων. Καθημερινά όμως αντιμετωπίζουμε φαινόμενα χαμηλών επιδόσεων τα οποία προβληματίζουν ιδιαίτερα τους παραγωγούς. Ας δούμε λοιπόν τις συνηθέστερες αιτίες χαμηλών επιδόσεων.
Το μεγάλο σεμινάριο της χρονιάς πλησιάζει. Το Σαββατοκύριακο 08 και 09/05/2021 από τις 11:00-14:00, διεξάγεται το μεγάλο σεμινάριο που θα αφορά το σπουδαιότερο και πιο απαιτητικό πρότυπο για την ποιότητα και την ασφάλεια τροφίμων-BRC issue 8. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι νέες απαιτήσεις του προτύπου όπως αναγράφονται στη νέα του έκδοση και αφορά όλες τις βιομηχανίες οι οποίες έχουν ως στόχο τη διακίνηση και εξαγωγή προϊόντων στο εξωτερικό και ιδίως στη Μεγάλη Βρετανία μετά και την αποχώρηση της από την Ενωμένη Ευρώπη.
'Eνα πολύ σημαντικό και εξειδικευμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 από 16:00-20:00 και θα αφορά τον τρόπο που θα πρέπει ο υπεύθυνος ποιότητας να διεξάγει την εσωτερική επιθεώρηση σε σύστημα ποιότητας ISO 17025:2017 ώστε να μην αποκλίνει της ποιότητας. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:
Στις 20 Μαρτίου 2021 ξεκινάει το εξ αποστάσεως σπουδαίο σεμινάριο (webinar) που θα αφορά το διεθνές πρότυπο ISO 22000 και τη βιομηχανία τροφίμων. To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000:2018 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας.
Στόχος του webinar είναι η:
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων