- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" ανακοινώνει πως θα συμμετέχει στο 2nd Food Chemistry Conference με δύο σημαντικές εργασίες που αφορούν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το έλαιο ροδιού. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και με το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Αυτό που μας κάνει όμως υπερήφανους είναι ότι δύο μικροί παραγωγοί της Φθιώτιδας πίστεψαν στα προϊόντα τους και στη δυναμική τους και πλέον έχουν την αποδοχή της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.Περισσότερες πληροφορίες και το αντικείμενο των μελετών θα ανακοινωθούν σύντομα από τη σελίδα μας.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων