- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνουμε πως τo Σάββατο 13 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο εξ αποστάσεως σεμινάριο με θέμα την "Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων-Τα πάντα για τη σύγχρονη βιομηχανία". Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Χ. Προεστός, επίκουρος καθηγητής του τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων και της μεγάλης σημαντικότητας του σεμιναρίου κρατήστε άμεσα τη θέση σας.
Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν οι εξής ενότητες
1) Γάλα & Γαλακτοκομικά προϊόντα
2) Κρέας, κρεατοσκευάσματα, Αλιεύματα & Mέλι
3) Φρούτα, Λαχανικά & Δημητριακά
4) Λίπη και έλαια
5) Αλκοολούχα ποτά Τεχνολογία παρασκευής οίνου και ζύθου.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη βιομηχανία τροφίμων από την παραλαβή έως τη μεταποίηση. Ιδιαίτερα σημαντικό και για όλους τους φοιτητές ειδικοτήτων σχετικών με τρόφιμα καθώς τους παρέχεται ένα μεγάλο εφόδιο για την εύρεση εργασίας.
Το κόστος του σεμιναρίου για εγγραφή μέχρι 08/10/2018 (έκπτωση λόγω έγκαιρης κράτησης θέσης) ανέρχεται στα 144 ευρώ. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα σταλεί φάκελος που θα περιέχει: α) το πιστοποιητικό παρακολούθησης και β) δώρο φλασάκι με το πλούσιο υλικό του σεμιναρίου. Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης αποστέλλεται κωδικός παρακολούθησης του μαγνητοσκοπημένου βίντεο με δυνατότητα επικοινωνίας με τον εισηγητή (e-learning).
Για online εγγραφή πατήστε ΕΔΩ
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων