- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Ύστερα από τον αυξημένο αριθμό συμμετεχόντων και την άριστη αξιολόγηση που έλαβε το σεμινάριο της Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου Ποιότητας Τροφίμων, το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με την Webinarium διοργανώνει τον 3ο επαναληπτικό κύκλο του σεμιναρίου, που θα διαρκέσει από 17 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου 2018. Για το σεμινάριο ισχύει έκπτωση έγκαιρης εγγραφής έως 4 Φεβρουαρίου, με κόστος 154 ευρώ/συμμετοχή.
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν σύγχρονες αναλυτικές τεχνικές, εισαγωγή στο ISO 17025, ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδων με βάση το πρότυπο ISO 17025, διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων και αναλυτική περιγραφή μεθόδων προσδιορισμού λίπους, πρωτεΐνης, τέφρας, υγρασίας, αλατότητας, υδατανθράκων και εξαγωγή ημερομηνίας ελάχιστης διατηρησιμότητας τροφίμου και κατασκευή της ετικέτας του τροφίμου. Επιπλέον, θα αναφερθούμε στον τρόπο εξαγωγής ισχυρισμών υγείας για ένα τρόφιμο και κανόνων υγιεινής για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Τέλος, θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε τη νοθεία σε τρόφιμα πρώτης ζήτησης όπως το ελαιόλαδο, το γάλα και το μέλι.
Για εγγραφή πατήστε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων